HTML

Photoshop szakterület

Bizonyos Photoshop (CS3, CS2 /kettő ugyanaz szinte/ ) angol nyelvű program használatát szeretném megkönyníteni kezdők számára. Valamint haladóknak is próbálok egyszerű ám nagyszerű, érdekes kis praktikákat mutatni. Főleg angol tutorokat fogok bemutatni, valamint azok variálását egyénreszabottan. Valamint képeket is felpakolok majd(saját készítésű) ösztönzés képp. :D Személyes tapasztalataim alapján az angol nyelvű programot ajánlom, mert a legtöbb utasítás ilyen formában lelhető meg s minimális nyelvtudással alkalmazható.

Friss topikok

Háttér kivágása II.

2009.08.09. 21:01 :: aninoka

Üdv!
Sajnos nem minden kép, amiről egy tárgyat, személyt, élőlényt ki akarunk vágni, egyszerű eset. Nincs minden modell egyszínű vászon mögé téve, hogy aztán könnyen el tudjuk tüntetni a hátteret a Background Eraserrel. Van erre egy jó kis megoldás, ami nekem eddig mindig bejött... A Quick Selection tool :)

Szólj hozzá!

Címkék: kivágás háttér

Képösszevágás, Háttér kivágása I.

2009.08.09. 19:50 :: aninoka


Üdvözlet! Bár eltelik a nyár lassan, azért nem feledkeztem meg erről a blog féleségemről. Ma rájöttem, hogy sokan nem tudnak egyszerű képeket Photoshopban összevágni vagy kiszedni a hátteret, ezért megpróbálok megmutatni 1-2 trükköt. 

2 komment

Címkék: kivágás háttér összevágás képvágás

Open

2009.01.03. 16:01 :: aninoka

Üdvözlet az erre tévedőknek!

A blogot a nyáron vagy tavaszi szünetben hivatalosan is megnyitom.
Gondolom már mindenki elolvasta ott jobb oldalt, hogy miről fog szólni... (:

Sajnos nincs sok időm rá suli meg építkezés mellett, hogy ide is felpaklgassak dolgokat. Addig szorgalmasan felfedezgetek újabb PS praktikákat, amiket majd felteszek(persze ha el nem felejtem) 

Nos, minden jót!

Szólj hozzá!